Golden Eye 007

May 8, 2014 - TV- och datorspel

Jag fick ett så extremt sug att spela Nintendo 64 och Golden Eye som i mitt tycke är ett av de bästa spelen som någonsin gjorts, alla kategorier. Det var så jäkla bra banor, grym musik, bra svårighetsgrader och för sin tid var grafiken mycket bra. Storyn som så klart bygger på filmen som i sin tur bygger på boken med samma namn är en extremt bra story.

Anledningen till att jag kom att tänka på Golden Eye har att göra med att jag såg en video där någon hade, med hjälp av något program som jag inte känner till, uppgraderat grafiken väsentligt. Man spelade alltså i exakt samma banor fast som om det vore utvecklat i dag med dagens teknik. Filmen följde Bond i den första banan. Jag ska packa upp mitt gamla 64 omedelbart och spela Golden Eye. Sjukt bra eftersom vädret är kasst. Jag kanske till och med dammar av lite Perfect Dark.